Stage Fashion Stylist: Workshop kleur & stijl @S. Oliver

Girlssquad - S.Oliver - Personal shopping

Truda en haar vriendinnen wonnen een fantastisch verwendagje dankzij S. Oliver. Ze werden ’s morgens opgepikt door een Limosine, gingen heerlijk ontbijten en werden getrakteerd op een volledig nieuwe outfit en een uitgebreid diner. Het vinden van die nieuwe ouftfit, daar werd Team Palmira voor ingezet. Op basis van een korte kleur- en stijlanalyse gingen we aan de slag. Tijdens de personal shopping, vonden we voor ieder wat wils en stralend vertrokken de dames naar de make-upstoel.

Korte workshop kleur & stijl

Tijdens een korte workshop legden we de dames uit welke kleur- en stijltypes er allemaal bestaan. Aan de hand van hun voorkeur voor zwart en de uitstraling van de dames, kwamen we snel tot de conclusie dat we met allemaal wintertypes te maken hadden. Daarna deden we enkele metingen om ook het stijltype van de dames te bepalen. Het groepje bestond uit voornamelijk 8-types, een zachtrechte X en een O-type.

Personal shopping

Tijdens de personal shopping pasten de dames de tips die ze van ons gekregen hadden onmiddellijk toe. Ik hielp de twee oudere dames met het uitkiezen van een geschikte outfit. Dame één had al heel snel haar ding gevonden en kwam stralend uit de paskamer. Voor dame twee ging het iets moeizamer mits ze niet meteen haar maat kon vinden. Maar ook zij was snel gekleed en straalde van kop tot teen.

Resultaat

Einde van de rit: zes gelukkige dames

Resultaat personal shopping