VLOG #6: Sofie test Colorista Washout L’oréal #Greyhair

Sofie test colorista washout

Hier is ie dan: mijn Colorista Washout test! Ik durfde E I N D E L I J K mijn haren te kleuren met de Washout van L’oreal! Ik droom al een tijdje van een grijze ombre … Op de achterkant van de doos zag het resultaat er paars-grijsish uit. Dus had ik maar de pasteltint gekozen!

Mijn haren zijn een beetje ontkleurd door highlights en nog een klein stukje ombre, dus ik heb geen verhelderingskit meegenomen. Als je bruin haar hebt, moet je dit wél zeker kopen!

Het resultaat? een mooie grijze/paarse schijn op het uiteinde van mijn haar! Precies wat ik wou. Ik werd al even bang toen ik op de doos: #BLUEHAIR zag staan! Maar alles is er goed uitgekomen. Ik ben in ieder geval tevreden met het resultaat!

Geniet van de video! En vergeten ook zeker niet op het duimpje omhoog te klikken en te subscriben!!