Valentines day: bereid je voor van A tot Z

Valentines day quote - decoratie

Diep vanbinnen schuilt er in allemaal van ons een kleine romanticus. Want wie vindt het niet fantastisch om kaarsjes aan te steken en het gezellig knus te maken? Maar deze Valentijn gaan we verder dan enkel kaarsjes aan steken … Hopeless romantics zo bereid je je voor op de perfecte Valentines day!

Start met de Valentines decoratie

Geen detail mag ontbreken tijdens het decoreren van je woning. Van A tot Z moet alles liefde uitstralen. Dus romantische zieltjes, haal nu je inspiratie maar boven! Om de minder creatieven te helpen, heb ik alvast wat leuke ideeën verzameld. Aarzel niet om jouw romantische tips met me te delen!

Let me steal your heart

Loving quotes

Valentijn quote - decoratie

Zoet roze interieur

Welk Valentijnscadeau heb je in petto?

Geef je jezelf cadeau en moet je partner het daar mee doen? Allemaal prima, maar toch is een kleine attentie altijd leuk. Ik zocht voor jou enkele schattige en gevatte cadeau’s om je geliefden te laten zien dat je hem (of haar) echt graag ziet:

Valentines Gifts

Loving slippers
Socks with love
gift-valentijn-hete-beren
morelovegift
DIY-Word-Banner-0

Gifts: Hete beer, Heart Slippers, Valentines Socks, More Love Bag, DIY Letter banner

Valentines day: outfit on point

Zorg dat jouw Valentijntje onmiddellijk in verbazing valt als hij (of zij) je ziet. Dit doe je niet alleen door zelfvertrouwen uit te stralen, maar ook door de perfecte outfit uit te kiezen. Ik zocht enkele perfecte Valentijnslooks voor je uit en onthul ze hier: The Perfect Valentines Look.

En twijfel je nog over je make-up look? Bekijk dan snel deze romantische Valentijn make-up of ga voor een cute pink wing.

Voel je het al kriebelen? Of heb je zelf nog leuke ideeën om Valentines day helemaal AF te maken? Let us know via mail, Facebook of Instagram!

En nu: Go love & be romantic.

Liefs, Anke.