Unboxing: Hello Fresh Veggie Box ervaring

Unboxing Hello Fresh Veggie Box

Het is soms moeilijk om als vegetariër originele gerechten op tafel te blijven toveren. Daarom heb ik de stap gezet om Hello Fresh te proberen. Omdat het toch nog best duur is, ontvang ik één keer in de maand een Hello Fresh Veggie Box … Ik toon jullie welke veggie recepten we deze week serveren!

Hello Fresh Veggie Box

De volledige beleving rond Hello Fresh is zalig. Via de app kan je bepalen of de 4 gerechten in je box je aanstaan. Zo niet? Dan kan je er nog eentje verwisselen. Als vegetariër is dit natuurlijk iets moeilijker, maar meestal staan er wel 5 vegetarische recepten klaar. De dag voor de levering van je box, krijg je een berichtje met het geschatte tijdstip van de levering. De dag zelf, een half uurtje voor de delivery girl of guy voor je deur staat en kan je hem of haar volgen via de link in je bericht. Super toch?!

Wekelijks of maandelijks?

Ik heb een tijdje elke week de Hello Fresh gehad. Maar vond het redelijk duur om elke week te ontvangen. En mede omdat ik dan elke dag gebonden ben aan een recept, heb ik ervoor gekozen om nog één keer per maand een Hello Fresh Box te ontvangen. Op die manier doe ik inspiratie op om dagelijks iets heerlijk op tafel te toveren.

The unboxing experience

Onze nieuwe box is juist aangekomen. Nieuwsgierig wat er deze week in zit? Kijk dan snel de unboxingvideo!

Hello Fresh proberen?

Als je graag lekker eet en eens iets nieuw wil proberen, dan is Hello Fresh iets voor jou! Via onderstaand stappenplan toon ik je hoe je gemakkelijk de box kan bestellen. En dit mét € 25 korting op je eerste box.

Hoe het werkt?

  1. Surf naar HelloFresh.be
  2. Kies je box: Original, Veggie- of Familybox
  3. Kies voor hoeveel personen de box eten moet voorzien
  4. Selecteer het aantal maaltijden dat je wil ontvangen
  5. Kies “Klik en Bestel”

Laat ons zeker weten hoe het is meegevallen via Facebook, Instagram of mail!