Stage Fashion Styling: Maison Lab Influencer Campaign pt. 2

Julie Vanlommel - Fashion styling

Niet alleen mocht ik de fashion styling voorzien tijdens het eerste deel van de Influencer Campaign van Maison Lab. Ook had ik het genoegen om deel uit te mogen maken van de tweede draaidag. Deze keer mochten de influencers zelf de outfits kiezen. De taak als fashion stylist? Zorgen dat de looks zo goed mogelijk gestyled waren!

Fashion styling draaidag twee

Eerder konden jullie al mijn ervaringen lezen van de eerste draaidag van de Maison Lab Influencer Campaign. Ik had daarnaast het geluk om ook deel te mogen uitmaken van dag twee.

De tweede shoot vond plaats bij Café Beauté in Hasselt. Wat een prachtige locatie met zoveel leuke mogelijkheden. Het grote voordeel: alles op één locatie. Het nadeel: allemaal knusjes dicht bij elkaar. Maar toch slaagden we er dubbel en dik in om er een fantastische dag van te maken en zette we een prachtig resultaat neer.

Zoals bij elke shoot was het de verantwoordelijkheid van de Fashion Styliste dat de kleding ter plaatse geraakte en dat alle stuks netjes gesteamd werden. Vervolgens combineerden we de verschillende outfits en hingen we klaar zodat de shoot vlot kon verlopen, zonder zoeken. Ik was tijdens de shoot verantwoordelijk voor de styling van Julie Vanlommel en volgde haar op de voet.

Resultaat Julie Vanlommel

Liefs, Anke!


CREDITS: Modellen @AurelieVandaelen, @JulieVanlommel, @Lottevanhelden | Video by @MichielBollen | Photography by @StephanieSmeets| Clothes and campaign by @Maisonlabshop | Styling and make-up by @Blushacademy | Hair by @Maximethefirst

One thought on “Stage Fashion Styling: Maison Lab Influencer Campaign pt. 2

Comments are closed.