Online shoppen: Anke’s 4 favoriete webshops

Online Shoppen: Anke's favoriete webshops

Vind je online shoppen moeilijk? Of ben je net als mij een online shopaholic? En vraag je je af waar ik zoal mijn online stuks scoor? En hoe ik te werk ga? Dan neem ik je graag mee in mijn wondere wereld van het online shoppen. Hieronder vertel ik je graag alles over mijn 4 favoriete webshops!

4. What She Wants

Tegenwoordig is Instagram (voor mij althans) de meest populaire en meeste gebruikte app. En naast online webshops heb je nu ook tal van Instagram winkeltjes. Zo is één van mijn favoriete webshops de Instagrampagina @WhatshewantsNL. Je scoort er echt leuke accessoires en mooie stuks.

3. Urban Outfitters

Eén van mijn all time favorites is en blijft Urban Outfitters. Zowel in de fysieke winkel als op de webshop hebben ze fantastische kledingstukken, accessoires en gadgets. Als je origineel uit de hoek wil komen en niet wil rondlopen wat iedereen al heeft, één adresje: Urbanoutfitters.com.

2. Guts & Gusto

Guilty: ik bestel bijna wekelijks iets bij Guts & Gusto. Kan ik geen tof paar schoenen op de kop tikken, dan vind ik wel weer een leuke trui of broek die ik MOET hebben. Zo is deze fantastische broek momenteel onderweg naar mij … CAN’T WAIT!

1. Maison-Lab

En nog schuldiger voel ik me als ik optel hoeveel unieke stuks ik al bij Maison-Lab gescoord heb. Dé online outlet store bij uitstek. Je scoort er stuks van SuperTrash, Essentiel, Fabienne Chapot, Ted Baker, Drylake, Bronx, … You get the point: te veel mooie merken om op te noemen. Maar wel écht een aanrader als je op zoek bent naar premium merken aan outlet prijzen.

En jij? Waar koop jij het liefst online? Let us know via Facebook, Instagram of Mail!