Anke

Anke Clumsy Pirate

Hi! Mijn naam is Anke. Ik heb communicatiemanagement gestudeerd, bij QueroMedia gewerkt als SEM consultant en ben nu actief als online marketeer bij Aanbieders.be. Dansen is – naast een hobby – mijn passie. Verder sport ik enorm graag en probeer ik mijn lichaam ‘in shape’ te houden. Want ja, lekker eten en drinken doe ik ook ENORM graag.

Ik loop al jaren met het idee om mijn eigen online magazine te starten. Maar telkens ontbrak me de moed om het goed te doen. Na enkele mislukte pogingen op Blogspot en WordPress, heb ik onlangs een domeinnaam aangevraagd. Clumsy Pirate. Nu is het voor écht en MOET er dus geschreven worden. Zonde anders van het domein – en het geld.

Om te voorkomen dat er door te weinig tijd, weinig artikelts verschijnen*, heb ik aan mijn zusje (Jolien) en mijn nichtje (Sofie) gevraagd om mee te schrijven voor Clumsy Pirate. Dat zagen ze onmiddellijk zitten. En hier zijn we dan … een stukje over mezelf aan het schrijven en aan het zorgen dat de eerste artikeltjes online komen.

* Ja-ja, dat klinkt onprofessioneel. Maar in het verleden verloor ik mijn ‘blogs’ steeds uit het oog doordat ik met andere zaken bezig was. Zoals dansen, winkelen, werken …

Follow me @Instagram: Ankerminr
Contact
: anke@clumsypirate.be