Get ready voor de feestdagen: Anke’s Christmas Decorations

Anke's kerstdecoratie: Get ready voor de feestdagen!

Sinterklaas is terug naar Spanje. Of naar Turkije … Ik weet het ook niet meer. Maar één ding is zéker: de hoogste tijd voor kerstdecoratie en een gezellig sfeertje in huis. Zoek jij nog inspiratie om je huisje kerst-klaar te maken? Kijk dan snel verder voor mijn christmassy decorations.

Winterwonderland in mijn stolpje

Mijn stolp moest er als eerste aan geloven: tijd voor kerstdecoratie onder het glas. Inmiddels is de stolp helemaal klaar voor de gezellige feestdagen. Het prachtige (al zeg ik het zelf) wintertafereel past verrassend goed op mijn kast.

Kerstdecoratie stolp

De (alternatieve) kerstboom

Mits we in een klein appartement wonen, is er geen plaats voor een grote Nordmann. Maar wél voor deze leuke, alternatieve kerstboom uit hout. Met de guirlande halen we toch de natuur in huis en de kleine versieringen maken het helemaal af.

En de cosy details

Verder heb ik nog enkele leuke details aangebracht in mijn interieur. Zo pronkt De Notenkraker langs het televisietoestel, staat er een feestelijke schaal op de salontafel en zorgen de kaarsjes op de kast voor nog een beetje extra sfeer.

Ik ben er hélemaal klaar voor! En jij?