Fashion Stylist in wording, watch out: de nieuwe Jani is geboren

Fashion stylist in wording

Het is al een tijdje redelijk rustig op de blog, waarvoor mijn oprechte excuses. Ik heb het vooral enorm druk gehad met heel wat nieuwe projecten. Zo startte ik in september met de opleiding Fashion Stylist bij Blush Academy, deed ik tal van stages en kocht ik heel recent samen met mijn vriend een huis. Druk, druk, druk dus.

Opleiding Fashion Stylist

In september startte ik met de opleiding Fashion Stylist bij Blush Academy. Een super interessante cursus waarbij je in 18 lessen wordt omgetoverd tot een all around fashion stylist. Of zoals ik het graag omschrijf: tijdens de lessen wordt je omgetoverd tot de nieuwe Jani. Althans, na de lessen ken je de basis en is het tijd om ervaring op te doen. En dit mét een erkend diploma, zalig toch?!

Naast de leerrijke en praktijkgerichte lessen, krijgen we tijdens de opleiding de kans om stages te lopen en ervaring op te doen. Natuurlijk heb ik die kansen niet laten liggen, maar daar vertel ik jullie snel meer over. Onder het kopje Fashion Styling vinden jullie binnenkort leuke extra insights en ervaringen van tijdens (en na) mijn opleiding.

Eind van deze maand breng ik een bezoekje aan de Modefabriek in Amsterdam en dan staat ook het eindexamen voor de deur. Allemaal heel spannend! Maar natuurlijk lezen jullie hier ook alles over op de blog.

We bought a house

Naast het super leerrijke halfjaar bij Blush Academy, hebben mijn vriend en ik recent een huisje gekocht. Dat maakt het allemaal nog spannender.

Onze toekomstige thuis is een nieuwbouwproject. Hiervoor zijn we druk in de weer geweest. In een paar weken tijd kozen we de vloer, tegels, badkamer en keuken. Niet gemakkelijk, maar zo leuk!

Geen zorgen, binnenkort krijgen jullie al een sneak peak van ons nieuw stulpje. En alles wat te maken heeft met ons nieuwe huisje en de inrichting ervan vind je terug onder het kopje Our House.

I’ll be back

Geen zorgen, dit is geen “ik schrijf snel een blog en laat dan niets meer horen” bericht. Het is een blogje om te laten weten dat ik nog leef en er snel veel en leuke content verschijnt op de blog. Dus, STAY TUNED!

Liefs, Anke!