STAGE Fashion Styling: Influencer Campaign Maison Lab

Blush team influencer campaign

Zijn jullie er klaar voor? Ik neem jullie mee in mijn eerste ervaring als Fashion Styliste on scène. Mijn allereerste stage-opdracht tijdens de opleiding Fashion Stylist bij Blush Academy … #exciting! Ik had de kans om mee te draaien tijdens de Influencer Campaign van Maison Lab. Ik vertel jullie er graag ALLES over!

Early Bird

In de vroege ochtend vertrokken we het met het team Blushers naar Antwerpen. Eén keer aangekomen, kregen we een korte briefing en werden kreeg elk modellen een Make-upartist en Fashion Styliste toegewezen. Ik had het genoegen om Sophie Jorissen (@sophiemay) te stylen. Volgende outfitjes stonden op het menu:

1. Classy Chic with Vero Moda

2. Urban Chic with Antwrp

3. Suit up with Fabienne Chapot

Ready, Set, Action

Het was de hele dag racen tegen de tijd. Elke outfit moest op een specifiek locatie gefilmd en geshoot worden. Per locatie een andere outfit, dat wil ook zeggen continu omkleden en zorgen dat de outfits on point zijn. Niet enkel de Fashion stylistes, maar ook de Make-up artists hadden hun handjes vol. Want ook de make-up moet voor elk shot en elke foto on fleek zijn. Bekijk hieronder de behind the scène video 😉

Results

Natuurlijk is dit ondertussen al een tijdje geleden en moet ik jullie niet langer in spanning houden. Ben je benieuwd naar het resultaat? Scrol dan snel verder, want hieronder zie je de video die gemonteerd werd én vind je enkele prachtige foto’s van de shoot.

Laat me zeker weten wat je er van vindt en stay tuned en lees hier mijn tweede stage-avontuur bij Maison-Lab!

Liefs, Anke!


CREDITS: Modellen @AurelieVandaelen, @JulieVanlommel, @Sophiemay | Video by @MichielBollen | Photography by @StephanieSmeets | Clothes and campaign by @Maisonlabshop | Styling and make-up by @Blushacademy | Hair by @Maximethefirst

 

One thought on “STAGE Fashion Styling: Influencer Campaign Maison Lab

Comments are closed.