Dr. Martens are totally back and I’m so excited | How to wear

Dr. Martens How to wear

I couldn’t be happier, Dr. Martens zijn hélemaal terug. Beter gekend onder de naam DOC’S. Overal waar ik kijk, steken deze iconisch boots me de ogen uit. Maar niet langer: eindelijk heb ik het pérfecte paar gevonden. Gevolg? Ik draag ze nu onder elke outfit, bij elke gelegenheid. #addicted.

My pair of Cherry Red 1460 Arcadia

Ik scoorde mijn paar DOC’S niet zo heel lang geleden tijdens mijn citytrip naar Boekarest. Zoals je me wel kent, overenthousiast, trok ik daar onmiddellijk mijn fantastische aanwinst aan. En WAUW wat een luxe. Ofja, de eerste dag was het even afzien. Maar nadat de boots zijn ingewandeld, zitten ze super comfy.

Het gevolg hiervan kan je wel raden: ik draag mijn Dr. Martens te pas en te onpas. Gelukkig blenden de schoenen perfect met elke outfit. En geven ze de outfit extra cachet.

“We stand for non-conformity”

My Dr. Martens Looks

1. Classy onder een rokje

Draag je net als ik ook in de winter een rokje of een jurk? Combineer het met een paar Dr. Martens boots en je bent klaar om de eerste sneeuw te trotseren.

2. Stylish onder mijn Flared Jeans

Ik ben niet gemaakt om dagelijks hakjes te dragen. Daarom combineer ik mijn Flared Jeans super graag met mijn DOC’S. Zo krijg ik geen last van mijn voeten en kan ik toch stijlvol genieten van mijn jeans.

3. Comfy met een oversized trui

Op dagen dat ik volledig mijn ding kan doen, combineer ik mijn Dr. Martens het liefst met een strakke broek en een oversized trui. En though, nog steeds zie ik er super stylish uit. Als zeg ik het zelf, haha.

Tips om jouw Dr. Martens te kopen

  1. Dr. Martens zijn stevige, degelijke schoenen waar je jaren plezier van gaat hebben. Zie het dus ook als een GOEDE investering.
  2. Passen voor je een paar koopt! Het is een stijve schoen en bij sommige modellen is het stiksel redelijk stroef. Zorg dus dat je een paar koopt dat als gegoten zit.
  3. De eerste dagen is het even tanden bijten tot je paar Martens goed is ingelopen. Maar geef niet op, één keer ingelopen zitten ze super comfortabel!
  4. Zorg wel dat je steeds een stevige (dikke) sok draagt, zodat de schoen goed vast rond je voet zit.

Veel plezier met jouw paar! 😉

PS: vergeet niet om jouw favorite outfit met je DOC’S te delen!