Anke on tour met Sezoens: wat mag je verwachten?

Anke on tour met Sezoens

Deze zomer krijg ik de kans om samen met Sezoens ‘on tour’ te gaan in Limburg. Ik ga elke week op zoek naar de mooiste plekjes in eigen streek, waar je perfect kan genieten van een heerlijke Sezoens. En deel deze momenten natuurlijk naar hartenlust met jullie via de blog. Ik vertel je graag wat je de komende maand allemaal van me mag verwachten!

Anke on tour: waar gaan we heen?

Het is je misschien nog nooit opgevallen, maar Limburg heeft naast warme mensen ook hele mooie bezienswaardigheden. Vaak vergeten we dat het ook mogelijk is om in eigen land en zelfs in eigen provincie te genieten van vakantie. Daarom zoek ik deze zomer de uniekste plekjes in Limburg.

Waar we heen gaan? Dat is nog een verrassing! Ik neem je alleszins mee naar alle uithoeken en toon je de leukste activiteiten. En het hoeft niet duur te zijn … Vaak geniet je zelfs gratis van een prachtig uitzicht.

Waarom on tour met Sezoens?

Bij elke gezellige, ontspannen gelegenheid hoort voor mij nu eenmaal een frisse Sezoens. Daarom probeer ik op elke locatie de perfecte sfeer te creëren om van dit heerlijke gerstenat te genieten.  Of me dit lukt? Dat is nog de vraag!

Anke on tour met Sezoens

Anke versus Sezoens

De link is eigenlijk snel gelegd, zowel de roots van Sezoens als die van mij liggen in Bocholt. Ik ben met andere woorden grootgebracht met het bier en dat schept

een band. Een Sezoens inschenken, geeft me het gevoel van thuiskomen. Dat gevoel  neem ik deze zomer overal met me mee en deel ik met vrienden, familie en (toevallige) passanten.

Sezoens versus Limburg

Natuurlijk is de link met Limburg ook niet ver te zoeken. Als Limburgs biertje ben je al snel verbonden aan de Limburgse gastvrijheid en gezelligheid. En daar weet ik als Limburgse natuurlijk alles van!

Ik ga me alvast een heerlijke Sezoens inschenken en kijk er naar uit om mijn ervaringen met jullie te delen.

Schol & tot snel!